Novice: Za sodelovanje na forumu se je potrebno prijaviti. Vabljeni

+  Nightwish Slovenija Forum
|-+  Nightwish
| |-+  Člani skupine
| | |-+  Anette
« prejšnje naslednje »
Strani: [1] Pojdi dol Natisni
avtor Tema: Anette  (Prebrano 1592 krat)
DamijanNWSLO
Administrator
Newbie
Odsotni Odsotni

Objave: 26

Ogled Profila
« dne:: 28.12.2008, 20:42:10 »

Vokalistka skupine, ki je prinesla svežino in drugačnost v glasbo Nightwish. Mislim da je s prihodom Anette, skupina Nightwish postala bolj homogena in sedaj resnično izgledajo kot ena srečna družina. Zaščitni znak Anette je njeno komuniciranje s publiko z "HEP HEP HEP".

Kakšno je vaše mnenje o Anette?
« Zadnje urejanje: 28.12.2008, 23:27:03 od DamijanNWSLO » Prijavljen
*NiGhTwIsH*
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 2

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: 29.12.2008, 19:30:34 »

Meni je Anette zelo všeč, kot pevka in tudi kot človek.
Fanom da občutek da se resnično trudi, poskuša z njimi vspostaviti dober odnos (v nasprotju s Tarjo, katera ni imela ravno pravega odnosa do njih).
Ne vem no... men se zdi zlo uredu  Grin
Prijavljen

Ever felt away with me. Just once that all I need. Entwined in finding you one day. Ever felt away without me. My love, it lies so deep. Ever dream of me.
DeadLady
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 13

Ogled Profila
« Odgovori #2 dne:: 30.12.2008, 00:45:38 »

Ja, Anette zna s publiko, samo zakaj se spet primerjata Anette in Tarja? Roll Eyes To sta cist drugacni osebi, edina njuna skupna lastnost je Nightwish. Ne vem kok se to lih nanasa na to, ampak v NW knjigi pise: "Tarja possesses the skill to make crowds go crazy with a single wave of her hand."
In ceprov se nism bla na Tarjinem koncertu, se men zdi, da mata obe cist dober odnos s publiko, ceprov ma Anette res mogoce mal vec kontakta z njo (publiko).
Prijavljen

I shall desire you forevermore.
NajimDark
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 6

Ogled Profila
« Odgovori #3 dne:: 30.12.2008, 13:04:05 »

Se strinjam z DeadLady, to sta dve popolnoma drugačni osebi, ki ju je vsaj njunih glasov nemogoče primerjati. Tarja je odlična sopranistka, ki bo v srcih mnogih oboževalcev za vedno ostala del Nightwish. Tako dovolj je primerjanja Tarje in Anette.

Sedaj imamo ljubko Anette, ki ima, to moramo vsi priznati, čudovit glas. Je odlična pevka, polna energije, zna z publiko, hep hep je zakon. Priznati moram, da sta mi sedaj pesmi "Ever dream" in "Come Cover me" še bolj všeč. Predvsem kapo dolj pred Anette, kako čustveno zapoje "Come Cover me" in kako zaključi pesem, čudovito. Le poglejte na http://www.youtube.com/watch?v=vBYVhn38Vt4&feature=related.

Go Anette !
Prijavljen
*NiGhTwIsH*
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 2

Ogled Profila
« Odgovori #4 dne:: 04.02.2009, 17:50:33 »

A mogoče kdo ve kej več o njeni družini in šolanju ker povsod na internetu piše eno in isto...  Huh
Prijavljen

Ever felt away with me. Just once that all I need. Entwined in finding you one day. Ever felt away without me. My love, it lies so deep. Ever dream of me.
NightwishForever
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 6

i love Nightwish more than enything! <3

Ogled Profila
« Odgovori #5 dne:: 13.04.2009, 15:16:33 »

Meni osebno je Anette zelo všeč - ima odličen glas in tudi kot oseba je cool...Na živce mi gre,da jo vsi primerjajo s tarjo,saj sta 2 POPOLNOMA različni osebi! Vsi se moramo zavedati,da je Anette odlično prevzela položaj pevke skupine Nightwish,saj ji to gotovo ni bilo lahko,ker imajo nekateri še vedno raje Tarjo... Jaz imam Tarjo prav tako rada kot Anette, ampak Tarje ni več in zdaj imamo odlično pevko Anette,ki bi ji vsi morali dati priložnost... Wink Smeško
Prijavljen

Sing my angel of music! <3
Masha
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 7

I will be your Lithium and I will be your Lover...

Ogled Profila
« Odgovori #6 dne:: 10.05.2009, 18:47:56 »

Strinjam se z vsemi, ki so napisali, da imajo dovolj primerjanja Tarje in Anette. Mene pri NW zanima glasba, kaj se je zgodilo med Tuomasom in Tarjo in bla, bla, bla... me ne zanima, ker ne pišem knjige o njih.. Tko, da Tarja je človek, ki jo imam rada že zato, ker je dobra oseba, njen glas me preseneti znova in znova.. Da ne omenjam njenga načina nastopanja in energije na odru... Anette je cute, simpatična, ima dober glas in energijo na odru. Ful dobr je obvladala novo mesto v NW, tko, da svaka ji čast, da dejansko ignorira vse "fakiče" v 1. vrstah, vsa obtoževanja in res grde komentarje nekaterih nezrelih osebkov na svetu... HEP, HEP, HEP!!! Cheesy Wink
Prijavljen
Masha
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 7

I will be your Lithium and I will be your Lover...

Ogled Profila
« Odgovori #7 dne:: 10.05.2009, 18:50:30 »

Aja, pa še fuuuuul dobre tatuje ma... Wink
Prijavljen
vampire
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 3

Ogled Profila
« Odgovori #8 dne:: 15.06.2009, 00:47:48 »

prebrala sem pismo tarji, v katerem so ji preostali člani skupine sporočili, da je konec njihove skupne poti. zdelo se mi je zelo nefer, da ji tega niso povedali v živo, in tudi neumno se mi zdi obtoževati s tarjo, da ni imela dobrega odnosa z njimi ali s publiko.
še vedno poslušam nightwish in še vedno poslušam tarjo. nightwish so z anette postali bolj komercialni in ne paše mi v skupino kot je nightwish. so pa njihove nove pesmi še vedno dobre in jih imam zelo rada. menim pa, da anette ne bi smela peti starih pesmi, ker se nikakor ne more primerjati s tarjinim glasom.
Prijavljen
Kowens
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 5

Nightwish for Eternity!

Ogled Profila
« Odgovori #9 dne:: 15.08.2009, 22:51:44 »

haha ja u živo je res full dobra Cheesy (metalcamp <3)na jutubu pa jo usi kritizirajo lol retardi
Prijavljen

Nightwish for Eternity! <3
Strani: [1] Pojdi gor Natisni 
« prejšnje naslednje »
Pojdi na:  

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.