Novice: Za sodelovanje na forumu se je potrebno prijaviti. Vabljeni

+  Nightwish Slovenija Forum
|-+  Nightwish
| |-+  Člani skupine
| | |-+  Tuomas
« prejšnje naslednje »
Strani: [1] Pojdi dol Natisni
avtor Tema: Tuomas  (Prebrano 2030 krat)
amigo
Global Moderator
Newbie
Odsotni Odsotni

Objave: 4

Ogled Profila
« dne:: 28.12.2008, 20:24:17 »

Tuomas Holopainen, klaviaturist in ustanovitelj skupine Nightwish. Tuomas je tekstopisec in skladatelj večine pesem Nightwish. Zraven ustvarjanja v skupini Nightwish, je še član gotske metal skupine For My Pain (http://www.formypain.com/). Tuomas ustvarja tudi filmsko glasbo, nazadnje je skupaj z Marcom ustvaril čudovito balado “While Your Lips Are Still Red”.

Kaj pa vi mislite o Tuomas-u?
« Zadnje urejanje: 28.12.2008, 21:28:00 od DamijanNWSLO » Prijavljen
RukiaXchan
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 3

Ogled Profila
« Odgovori #1 dne:: 07.02.2009, 17:52:58 »

on je... bog v človeškem telesu (ok mogoče je to malo pretiravano ampak jaz tak gledam na njega ker je moj idol) . piše zelo dobre lyrics, dobro igra pa še bi lahko naštevala... (dobro zgleda^^). on je glava te "družine" in zaradi tega pomoje nihče ki ima rad nightwish ne more rečt da ga sovraži.
Prijavljen
NightwishForever
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 6

i love Nightwish more than enything! <3

Ogled Profila
« Odgovori #2 dne:: 13.04.2009, 15:09:09 »

On je pač Tuomas... Brez njega Nightwish sploh ne bi obstajali...
Njegova besedila so neverjetna...In seveda tudi pesmi... Tuomas rulz!
Prijavljen

Sing my angel of music! <3
Masha
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 7

I will be your Lithium and I will be your Lover...

Ogled Profila
« Odgovori #3 dne:: 10.05.2009, 18:32:21 »

Hmmmm, no moje mnenje je pa tako:
Tuomas je mojster in genij na področju glasbe, besedila in muska so ena a... Kar pa se tiče njegove osebnosti, ja to je pa groza.. Ok, res ga ne poznam osebno (tle ga najbrž noben ne  Wink) ampak sm pregledala dokumentarce, intervjuje in podobno in morm rečt, da res ne vem, kako lahko Jukka, Marco, Emppu in Anette zdržijo z njim v istem bendu.. Tarja je zdržala 11 let, konec zgodbe pa itak vsi vemo. Na njem me moti to, da se preveč smili sam seb, je "drama queen" in totalni egoist vsaj kar se benda tiče... Najbolj me je zmotil, ko je reku, da on ne bi nikol pustu, da nekdo drug napiše besedilo za NW.. Res je ustanovitelj benda in vse, samo mislm, da so vsi ostali tud umetniške duše, on pa jim ne pusti svobode pisanja pesmi. Sej me ne bi tok zmotil, če ne bi tega javno reku. Za konc je pa še reku: "Kaj morm sm pač egoist..." Wtf???
No, tako je moje mnenje o njem, nj samo povem, da sm njihova fenica že 5 let in jih obožujem, je pa tud res, da je Tuomas tudi pregrešno sexy...  Wink
Prijavljen
Katjusha
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 1

Ogled Profila
« Odgovori #4 dne:: 10.05.2009, 19:02:57 »

Torej...
Če začnemo z dobrimi lastnostmi:
Njegova besedila so res odlična, prav tako melodije in vse, kar paše sem v njegovo musko  Smeško No pa če gremo k videzu je res smexy pa rawr Grin
Kar me pa moti pri njem je osebnost... to, d se smili sam sebi in pa njegove egoistične fore (tk kt je Masha napisala Wink). Mislm sej nisi edin s problemi no, sicer mu pa ne gre tok slabo kokr slišmo. Ni potrebe stalno govort kok sm bogi pa kok je težko imet tak bend, ker ni edini. V nekaterih intervijujih res kakšno tako reče, d bi ga sam počla no (pa brez zamere Grin). Konec koncu pa mi njegova osebnost pomeni bore malo, važno da je muska dobra  Wink
Prijavljen
Amaranth
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Objave: 2

Ogled Profila
« Odgovori #5 dne:: 04.06.2009, 14:46:05 »

on je... bog v človeškem telesu (ok mogoče je to malo pretiravano ampak jaz tak gledam na njega ker je moj idol) . piše zelo dobre lyrics, dobro igra pa še bi lahko naštevala... (dobro zgleda^^). on je glava te "družine" in zaradi tega pomoje nihče ki ima rad nightwish ne more rečt da ga sovraži.

Se popolnoma strinjam <3
Prijavljen
vampire
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Ogled Profila
« Odgovori #6 dne:: 15.06.2009, 00:53:30 »

potem pa se nekateri spravljajo nad tarjo, da je bla sebična  Roll Eyes
mislim da nimamo pravice soditi kakšne osebnosti je kdo, saj jih ne poznamo in vsi dobro vemo, da mediji večkrat napihujejo. kar se je resnično zgodilo vedo samo člani skupine, moramo pa spoštovati njihovo odločitev.  in jaz jih vse obožujem, vključno s tuomasom!!<33
Prijavljen
P90
Newbie
*
Odsotni Odsotni

Ogled Profila
« Odgovori #7 dne:: 28.01.2011, 17:06:04 »

TUOPPY JE ZAKON !!!!! mislm d ni bolšga k je tuoppy pa nightwish Smeško
Prijavljen
Strani: [1] Pojdi gor Natisni 
« prejšnje naslednje »
Pojdi na:  

Prijavite se z uporabniškim imenom, geslom in dolžino seje.